PROMOTIEMAIL EN COVER

Velen hebben zich opgegeven voor ontvangst van de promotiemail op de dag van verschijnen van mijn bundel. Maar wat houdt zo'n mail nou eigenlijk in?
De promotiemail betreft een e-mail met informatie over mijn boek. Denk hierbij aan een samenvatting, afbeelding van de cover van het boek, een beknopte biografie en persoonlijke foto en een stukje uit mijn boek. In de mail is ook een bestelknop opgenomen, zodat je mijn boek kunt bestellen.

Plaatsing op de maillijst verplicht je uiteraard tot niets. Het enige waarvoor je toestemming gegeven hebt, is de ontvangst van de promotiemail van mijn boek. De promotiemail is een eenmalige mail en gaat alleen over mijn boek. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je wekelijks benaderd wordt met informatie over andere uitgaven!

Heb je je nog niet opgegeven voor ontvangst van de promotiemail en ben je daar wel in geïnteresseerd, druk dan even op de groene button met 'inschrijven' en volg de verdere instructies. Opgeven kan nog tot en met volgende week woensdag 5 september.

Wat mij afgelopen tijd opgevallen is, is dat er helemaal geen vragen zijn geweest met betrekking tot de cover van mijn bundel. Niemand die vroeg hoe het boek eruit ging zien. Grappig! Allemaal gefocust op de binnenkant? Dat is schitterend natuurlijk!
Maarre...enig idee hoe de buitenkant wordt? Laat je fantasie eens werken en laat mij weten hoe jij denkt dat het boek eruit zal gaan zien!
De meest originele beschrijving maakt kans op een door mij gesigneerde bundel! Reacties graag op facebook! En je mag dit auteursblog op je facebook pagina plaatsen. Graag zelfs!
Succes!

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ik denk dat op de cover iets te zien zal zijn van de veelkleurigheid die je in je verhalen bij elkaar hebt gesprokkeld.
Groetjes Gerda
Gerda bos, op 30-08-18
Dat vind ik een hele mooie Gerda!
Het wordt vast een bonte mengelmoes????
Carla Massee, op 30-08-18
Het is maar wat je bont noemt Carla! Ik vermoed dat het een verrassing wordt voor jullie. Ik vind het in ieder geval erg mooi.
Ik denk een kunstwerk, geschilderd, met verschillende kleuren, vrije expressie....
Louise Wessels, op 30-08-18
Nou... je komt aardig in de richting Louise!
Caronne ,ik verwacht dat jij met een stralende lach op de voorkant staat!!
Lieve groet,
Ans
Ans Van Kesteren v veen, op 30-08-18
Helaas! Ik sta wel op de achterkant Ans!


LAATSTE NIEUWS! (Nog één nachtje slapen!)

PROMOTIEMAIL EN COVER

Definitieve verschijningsdatum en prijs

Laatste loodjes!

Diggeltjes