LAATSTE NIEUWS! (Nog één nachtje slapen!)

Nog één nachtje slapen en mijn bundel 'Het leven is een mengelmoes' komt uit. Als het goed is, moet morgen 7 september vanaf 11.00/12.00 uur de promotiemail binnenkomen in de inbox van diegenen die zich daarvoor hebben opgegeven. Daar vind je ook de link naar de webshop van de webwinkel, waar je alle verdere details zult aantreffen.

Voor die mensen die zich niet hebben opgegeven voor de promotiemail maar wel vanaf 7 september 2018 even een kijkje zouden willen nemen volgt hier de link:
www.boekscout.nl/shop

Een aantal van jullie heeft te kennen gegeven graag een door mij gesigneerd exemplaar te willen ontvangen.
Dat is mogelijk maar daar zijn te allen tijde verzendkosten aan verbonden.
Via Boekscout is de verzending in Nederland en België gratis, naar andere landen komen er portokosten bij.

Als ik ze zelf ga versturen moet ik ook zelf eerst het boek aanschaffen (en betalen) en voor verpakking en verzending zorg dragen.
Die kosten zullen uiteraard variëren, afhankelijk van naar welk land het gezonden moet worden.
Wil je een door mij gesigneerd exemplaar ontvangen, geef dat dan via een pb aan mij in Messenger aan met naam en volledig adres waar het heen moet.
Je krijgt dan van mij in een bericht door wat de kosten zullen zijn ( boek + verzendkosten). Ook stuur ik je mijn bankrekeningnummer met het verzoek de kosten te voldoen. Ik ga het boek pas bestellen als de betaling binnen is. Dezelfde regel wordt gehanteerd door de webwinkel.

Het printing on demand systeem houdt in dat een boek per opdracht wordt gedrukt. Ieder boek is vers zo gezegd! En men drukt niet eerder dan dat de betaling binnen is.

Een andere mogelijkheid is, dat ik naar een aantal plaatsen in het land ga en jullie daar ontmoet voor een signeersessie. (Lijkt mij heel leuk!) Het moeten wel plaatsen zijn die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en het hangt tevens af van het aantal personen. Ook dit kan je te kennen geven in een pb in Messenger. Je kunt dan mijn bundel gewoon via de webshop bestellen en toegezonden krijgen.

Het is spannend voor mij hoe het allemaal gaat lopen! Ik hoop dat ik jullie voldoende geïnformeerd heb. Mochten er nog vragen zijn, stel ze dan gerust.

Warme groet, Caronne

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


LAATSTE NIEUWS!   (Nog één nachtje slapen!)

LAATSTE NIEUWS! (Nog één nachtje slapen!)

PROMOTIEMAIL EN COVER

Definitieve verschijningsdatum en prijs

Laatste loodjes!

Diggeltjes